Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

M-iQ-vaatwasmachines bieden het merendeel van de vaatwascapaciteit bij Galaxy Macau

De besparingen op energie, water en chemie die de M-iQ-vaatwasmachines leveren, dragen bij aan hun duurzaamheidsambities

Galaxy Macau™ is de spectaculaire Aziatische luxe bestemming in Macau, bestaande uit zes hotels van wereldklasse en meer dan 120 restaurants, bars en lounges, inclusief acht restaurants met Michelinsterren.

De faciliteiten bestaan onder andere uit kenmerkende detailhandels, tropische tuinen met Aziatisch thema en een spannend en meeslepend waterpark voor de hele familie. Hier vindt u ook 's werelds grootste Skytop-golfslagbad, met daarnaast een wit strand, waterglijbanen, strandlagunes, stroomversnellingen, geisers, watervallen en een speciale zone voor kinderen.
 
MEIKO China is betrokken via partner distributeur Chiming Engineering Co., Ltd, die een project heeft afgerond waarbij een concurrerend vaatwassysteem in de spoelkeuken van de Galaxy-personeelskantine werd vervangen.

MEIKO M-iQ-vaatwasmachines bieden het merendeel van de vaatwascapaciteit. Ze besparen enorm veel op energie en chemie ten opzichte van de vorige generatie MEIKO-vaatwasmachines. Ze verbruiken daarbij 33% minder water en reinigingsmiddelen dan hun voorgangers, terwijl ze tot 30% beter reinigen dankzij een hoge druk wassysteem.

Voor Galaxy Macau is het belangrijk dat de besparing op energie, water en chemie die de M-iQ-vaatwasmachines leveren, bijdragen aan de duurzaamheidsambities van Galaxy Entertainment Group. Hierdoor wordt de visie van de Macau SAR Government ondersteund: door Macau met weinig koolstof te bouwen, creëren we samen een groen leven. Daarnaast bevordert het proactief de ontwikkelingen in energiebesparing en duurzaamheid.

In de lijst met geïnstalleerde apparatuur kunt u zien hoeveel materiaal nodig is.

Een selectie van de belangrijkste onderdelen:

  • Dienbladeninvoer-/afruimband
  • BTA 240 Dienbladenwasmachine + verticale dienbladenstapelaar
  • Dienbladenstapelaar
  • Automatische besteksorteringsunit
  • M-iQ B-L54 V8 N02 P8 vaatwasmachine
  • M-iQ B-M75 B N08 P8 pannenwasmachine
  • M-iQ K-M54 V8 N04 P6 glazenspoelmachine
  • AZP 80 Afvalverwerkingseenheid met spoelbak

De werklast van het spoelkeukenpersoneel is door de jaren heen steeds hoger geworden, naarmate Galaxy Macau verder uitbreidde. MEIKO China en Chiming Engineering Co., Ltd hebben samengewerkt om een grotere vaatwascapaciteit perfect te laten passen in de originele spoelkeuken.

Dit vroeg om een slim ontwerp van de spoelkeuken zelf, maar ook om aanpassingen aan de apparatuur zodat het allemaal goed op elkaar zou aansluiten. De uitgevoerde aanpassingen omvatten onder andere het herpositioneren van de poten van de BTA 240-dienbladenwasmachine om plaats te maken voor de vloerafvoer en het aanpassen van de spoelbak voor voedselresten voor het AZP 80 ontwateringssysteem, passend bij de omstandigheden ter plaatse.

Het AZP 80 ontwateringssysteem vermindert het volume van voedselresten met wel 80%, waardoor afval minder vaak hoeft te worden opgehaald en er minder mankracht nodig is om ter plekke afval weg te brengen.