Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Doorschuifmachine M-iClean H - voor de beste hygiëne

Elke MEIKO machine staat voor goede ideeën: voor aanzienlijk efficiënter gebruik van natuurlijke bronnen, voor verbeterde ergonomie – en ook voor meer hygiëne.

De doorschuifmachine M-iClean H is daarin geen uitzondering. Deze door ons ontwikkelde features maken het wasproces bijzonder hygiënisch: 

  • Energieterugwinning uit afvoerlucht zorgt voor een veel beter ruimteklimaat en energiebesparing. De lucht wordt namelijk niet meteen afgevoerd maar hergebruikt
  • GiO-MODULE (omgekeerd osmosesysteem) zorgt voor volledig gedemineraliseerd en aseptisch water, wat zorgt voor schitterende wasresultaten
  • Droogtafel, waardoor nadroging met theedoeken vol ziektekiemen niet nodig is
 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.

Veiligheid in onzekere tijden

Hygiëne is cruciaal – nu meer dan ooit tevoren! Kies nu voor de doorschuifmachine M-iClean H en u bent verzekerd van een hygiëne bonus* als u kiest voor een van de drie optiepakketten:

  • ComfortKlimaat-pakket: bestaat uit dampafzuiging met zelfreiniging en energieterugwinning (MEIKO AirConcept).
  • GlansWonder-pakket: bevat GiO-MODULE (geïntegreerd) en de droogtafel met luchtinblaas
  • Droogtafel: maakt het afdrogen met de hand volledig overbodig en verlaagt zo het gevaar van herbesmetting van het vaatwerk door het gebruik van theedoeken 

* Bij aankoop van een M-iClean H krijgt u eenmalig een HYGIËNE bonus voor een van de optiepakketten ter waarde van € 750. De order moet zijn geplaatst tussen 20-05-2021 en 14-07-2021. Al toegezegde kortingen op dit optiepakket worden van de bonus afgetrokken. Apparaten die via actieprijs-overeenkomsten zijn aangeschaft zijn van deze actie uitgesloten.

 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.

punt2 AirConcept M-iQ
AirConcept

Warmteterugwinning om de luchtkwaliteit te verbeteren en efficient met de energie om te gaan

M-iQ zelfreinigend
Hygiënisch werken

Aan het einde van het spoelproces reinigt de M-iQ zichzelf met gebruik van het water in de tank. Enkel de blauw gemarkeerde onderdelen moeten handmatig worden gereinigd.

M-iClean H MEIKO
ComfortKlimaat-pakket M-iClean H

De dampafzuiging met zelfreinigende functie en de energieterugwinning zijn een enorm plusplunt voor het personeel.

Spülparadies M-iClean H
GlansWonder-pakket M-iClean H

Dankzij de innovatieve GiO-module en de droogtafel behoren poleren, drogen en glascorrosie tot het verleden.

Hygiënisch veilige technologie

Een druk op de knop volstaat: de kap gaat geruis- en moeiteloos dicht en de M-iClean H zorgt voor hygiënisch en schoon vaatwerk. Betrouwbaar, automatisch, veilig in gebruik, door deskundigen bevestigd.
Nog hygiënischer: doordat deze met automatische korfherkenning is uitgerust, is een contactloze bediening van de machine mogelijk. Zodra een korf de machine wordt ingeschoven, gaat de kap dicht en start het programma. Helemaal automatisch. 

Hygiënisch veilige processen

Onze technologie vormt de basis voor betrouwbare hygiëne. Voeg daarbij onze dienstverlening en onze service en u heeft een volledig afwassen-zonder-zorgen-pakket. Alles uit één hand: Wij ondersteunen u – van de planning via de installatie en het onderhoud van de machines tot de instructie van uw medewerkers – en zorgen ervoor dat de hygiëne nergens nadelig wordt beïnvloed. 


Vul het formulier in en verzeker u van de hygiëne bonus*.