Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Wij zorgen voor de hygiëne,

u zorgt voor uw bedrijf

Elk afzonderlijk apparaat dat de MEIKO productie verlaat, draagt zijn steentje bij aan de hygiëne – in keukens, vuile spoelruimtes en werkplaatsen voor ademhalingsbeschermingsapparatuur overal ter wereld.

Wij desinfecteren machinaal, waar handmatige reinigung anders mensen in gevaar zou brengen.

Wij maken het leven veiliger, waar het onzichtbaar wordt bedreigd. 

Op de volgende pagina's ziet u, waar onze expertise op het gebied van de hygiëne vandaan komt, hoe deze onze technologie beïnvloedt en ons ertoe aanspoort nog meer te innoveren en waarom u met MEIKO "op safe" speelt. 

Dr.-Ing. Stefan Scheringer,
CEO van de MEIKO groep:

"Wij bij MEIKO denken volgens de processen van onze klanten – en creëren daaruit technologieën. Zo garanderen wij een van de belangrijkste vereisten voor gezondheid en veiligheid: hygiëne!

Wie veiligheid belooft, moet veiligheid leveren. Daarom werken wij met mensen samen, waar de de wereld vertrouwen in heeft.

Bijvoorbeeld met hygiënisten en virologen. Zoals Prof. Dr. rer. nat. Dr. med. habil. Friedrich von Rheinbaben, die ons heeft geholpen onze klanten meteen aan het begin van de corona-pandemie te garanderen, dat coronavirussen met de MEIKO technologie succesvol gedeactiveerd worden.
>> naar het hygiëne-deskundigenverslag SARS-CoV-2

Of hygiënedeskundigen zoals Prof. Dr. med. Prof. h.c. Walter Popp, die het deskundigenverslag voor onze TopClean M heeft geschreven. Sindsdien vertrouwen duizenden brandweermannen erop, dat hun ademhalingsmaskers uitsluitend dat doen wat ze moeten doen: hen beschermen.
>> naar het deskundigenverslag TopClean M

Of de Canadese microbiologe Dr. Elizabeth Bryce, die aan onze reinigings- en desinfectieapparaten in een grootschalig onderzoek het beste interfacedesign toeschreef – na te lezen in het American Journal of Infection Control.

Dat deze bovendien uiterst effectief zijn voor het verwijderen van bacteriën en in het bijzonder van clostridium difficile van zorghulpmiddelen, is bovendien bevestigd door het onafhankelijke hygiëneinstituut HYGCEN Germany GmbH.
>> naar het deskundigenverslag over clostridium difficile (tegenwoordig clostridioides difficile)

Het belangrijkste is en blijft voor ons de vraag: wat heeft de wereld nodig?

Momenteel meer gezondheid en veiligheid dan ooit tevoren. Wij bieden dit 'meer' zo goed als we kunnen.

Omdat wij weten: wij worden uiteindelijk beoordeeld op hoe zinvol wij te werk gaan. En in hoeverre wij ons beoogde doel bereiken."

Online conferentie 22 en 23 juni 2021

Hoe een slimme planning zorgt voor hygiëne in vuile spoelruimtes en spoelkeukens, en andere onderwerpen voor de ziekenhuizen en verpleeghuizen van de toekomst.

Naar het programma

MEIKO Care Convention