0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Hygiëne op een presenteerblaadje

Snelle en zuinige glazenspoelmachines

Wilt u uw gasten de hoogst mogelijke hygiëne bieden? Glasbreuk en ziekteverzuim reduceren? Tijd, water, energie en chemie besparen? Was uw glazen dan met een M-iClean glazenspoelmachine.

Machinaal wassen is de juiste manier

Met een paar keer op en neer bewegen in een spoelbak met koud water en een druppel spoelmiddel, wordt een glas niet goed gereinigd. Dat wordt het alleen met een professionele glazenspoelmachine. Deze zorgt met een juiste combinatie van temperatuur, chemie, wasdruk en tijd voor een gegarandeerd hygiënisch en schoon resultaat. En machinaal wassen biedt nog veel meer voordelen.

Voordelen voor uw gasten

  • Het machinaal wassen van glazen is bewezen hygiënischer. De glazen worden bij een temperatuur van ten minste 65 graden gewassen gedurende minimaal 90 seconden. Virussen en bacteriën worden hierdoor effectief gedesactiveerd, terwijl deze bij vervuild spoelwater nog alle kans hebben.
  • U heeft geen poleer- of handdoeken meer nodig*, die bovendien ook een bron van ziektekiemen kunnen zijn. De glazen komen schoon, stralend en droog** uit de machine. En dat komt ook de smaak van de drank ten goede.
  • Het resultaat is veel schoner. Geen vette glazen meer waardoor het bier niet parelt en de schuimkraag inzakt, en ook de lippenstift op het wijnglas is verdwenen. En dat betekent een optimale presentatie.

* Machine uitgerust met GiO-module (omgekeerde Osmose)
** Machine uitgerust met ComfortAir energieterugwinning

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

 Systeem met omgekeerde osmose - GiO-module
Gio Module omgekeerd osmosesysteem - Vaatwastechnologie

De MEIKO GiO MODULE is in verschillende formaten beschikbaar, als aparte compacte unit of als ingebouwd omgekeerd osmosesysteem.

Poleerdoeken zijn een bron van ziektekiemen

Voordelen voor u als ondernemer

  • U bespaart op energie, water en chemie
  • De glazen hoeven niet meer gepoleerd te worden waardoor u tijd en arbeid bespaart.
  • U heeft minder glasbreuk en ziekteverzuim
  • U spaart uw glazen; geen verbleekte decoraties, krassen en schuurplekken meer
Handmatig spoelen volstaat niet en kost meer energie, water, chemie en personeel
Handmatig spoelen volstaat niet en kost meer energie, water, chemie en personeel

M-iClean U, de snelste weg naar schoon en droog vaatwerk

De M-iClean U glazenspoelmachines zijn de absolute top in vaatwastechniek. De machines uit deze serie schitteren door toepassing van duurzame materialen en slimme technieken, groot bedieningsgemak en fraai design.

De M-iClean U is compact, snel geïnstalleerd en zorgt in recordtijd voor schitterend schoon en hygiënisch glaswerk. Bovendien hoeft u dankzij de volledig geïntegreerde osmose niet meer te poleren. Zo maakt MEIKO het u heel makkelijk. 

Daarnaast kunt u de machine uitbreiden met ComfortAir energieterugwinning. Deze zorgt ervoor dat de warme lucht die normaal in de vorm van damp de machine verlaat, wordt hergebruikt om het koude aanvoerwater voor te verwarmen. En dat betekent: geen dampen meer in de ruimte, nóg lagere energiekosten en nóg sneller droge glazen! 

Meer weten?

Bel voor meer informatie met David Jacobs 0471/424.065 of contact uw dealer.