0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Op duurzame wijze drinkwater serveren?

Profiteer van onze Horeca Expo actie

M-iClean U, de snelste weg naar schone en droge glazen

De M-iClean U glazenspoelers zijn de absolute top in vaatwastechniek. De machines uit deze serie schitteren door toepassing van duurzame materialen en slimme technieken, groot bedieningsgemak en fraai design.

De M-iClean U machine is compact, snel geïnstalleerd en zorgt in recordtijd voor schitterend schone en hygiënische glazen. Bovendien hoeft u dankzij de volledig geïntegreerde osmose (optie) niet meer te poleren. Zo maakt MEIKO het u heel makkelijk en bespaart u veel arbeid en dus kosten. 

Daarnaast kunt u de machine uitbreiden met ComfortAir energieterugwinning. Deze zorgt ervoor dat de warme lucht die normaal in de vorm van damp de machine verlaat, wordt hergebruikt om het koude aanvoerwater voor te verwarmen. En dat betekent: geen dampen meer in de ruimte, nóg lagere energiekosten en nóg sneller droge glazen! 

Maar er is meer…

Flessenwassysteem voor M-iClean U glazenspoelers

Met het oog op duurzaamheid verschuift de trend van wegwerpproducten naar herbruikbare oplossingen. Hoteliers en restauranthouders gebruiken daarom steeds vaker glazen flessen, karaffen en kannen voor bijvoorbeeld het serveren van water. En ook deze moeten worden gewassen. Daar heeft MEIKO de perfecte oplossing voor!

Met het MEIKO flessenwassysteem bouwt u uw M-iClean U glazenspoeler heel eenvoudig om tot een flessenspoelmachine. In slechts een paar stappen. Met een speciale korf en een adapter. In de instructievideo kunt u zien hoe dat werkt.

Per wascyclus kunt u maar liefst 16 flessen reinigen. En dankzij de korte programmaduur van de M-iClean U machine gebeurt dat in een mum van tijd.

De flexibele kunststof korf is geschikt voor een groot aantal verschillende flessen - met een maximale diameter van 114 millimeter en van verschillende hoogtes - en kan op alle M-iClean U* glazenspoelers worden toegepast.

* Typen UM en UM+, ook bestaande machines (vanaf 2009)

Duurzaam flessen drinkwater serveren met het MEIKO flessenwassysteem
Met het MEIKO flessenwassysteem wast u per wascyclus 16 flessen hygiënisch schoon

Horeca Expo actie: gratis flessenwassysteem bij M-iClean U

Gaat u ook naar Horeca Expo dit jaar? Kom dan bij ons langs. In onze stand 5400 geven we live demonstraties, zodat u zelf de voordelen van MEIKO kunt ervaren. Of u nu een café, een sterrenrestaurant of een familiehotel heeft, MEIKO biedt al meer dan 95 jaar de beste oplossing voor het professioneel wassen van al uw vaatwerk. 

Van glazenspoelers voor achter de bar, voorladers en doorschuifmachines tot de grotere korven- en bandtransportmachines, alsook voor het duurzaam verwerken van organisch afval bent u bij ons aan het juiste adres.

 

En als u tijdens de beurs een M-iClean UM of UM+ met osmose en energieterugwinning aanschaft, krijgt u er het MEIKO flessenwasysteem gratis bij!

Stem ons naar de Horeca Expo Innovation Award

Ons flessenwassysteem is genomineerd voor een Horeca Expo Innovation Award. Uiteraard willen we deze prijs heel graag winnen en daar kunt u ons bij helpen! Ga naar de website van Horeca Expo en breng uw stem uit op MEIKO.

Meer weten?

Bel voor meer informatie met David Jacobs 0471/424.065 of contact uw dealer.

SAMEN EEN STAP VOORUIT

Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

Meer informatie