0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Dag Horeca Expo!

Profiteer nog van onze duurzame beursactie

Van 21 t/m 25 november vond Horeca Expo plaats. In onze stand hebben veel bezoekers zelf het gemak van een MEIKO ervaren. En live gezien hoe je snel en met minimaal gebruik van water, energie en chemie allerlei soorten vaatwerk schoon én hygiënisch kunt wassen. Van glazen, bestek en porselein tot herbruikbare oplossingen als bekers en flessen. Want wegwerp behoort tot het verleden, de toekomst vraagt om herbruikbare opties.

De beurs is voorbij, maar onze actie gaat door!

BEURSACTIE: gratis flessenwassysteem bij M-iClean glazenspoelmachine

Garandeer uw gasten de hoogst mogelijke hygiëne door uw glazen te wassen met een glazenspoelmachine, bijvoorbeeld de MEIKO M-iClean glazenspoelmachine. Deze premium machine is snel geïnstalleerd, heeft weinig ruimte nodig en zorgt in recordtijd voor schitterend schoon en hygiënisch glaswerk. Bovendien kunt u deze machine uitbreiden met ComfortAir energieterugwinning. En dat betekent: geen dampen in de ruimte, nóg meer energiebesparing en nóg sneller droge glazen!

Bestel uw M-iClean glazenspoelmachine met osmose en energieterugwinning vóór 15 december 2021. Dan krijgt u er gratis het unieke MEIKO flessenwassysteem bij.

Snel en simpel flessen wassen met MEIKO

Met het MEIKO flessenwasysteem, bestaande uit een speciale flessenkorf en een adapter, bouwt u uw M-iClean glazenspoelmachine snel en simpel om tot een flessenspoelmachine. En kunt u gelijktijdig maar liefst 16 flessen schoon en hygiënisch wassen en drogen. Ideaal voor bijvoorbeeld het serveren van drinkwater aan uw gasten. Hiermee genereert u waarde voor uw bedrijf én het milieu.

Meer weten over deze of een van onze andere oplossingen voor herbruikbaar vaatwerk? Neem contact op met uw accountmanager David Jacobs, 0471 42 40 65 of mail naar info@meiko-bps.be.

ACTIE: gratis flessenwassysteem bij M-iClean glazenspoelmachine

Bestel uw M-iClean glazenspoelmachine met osmose en energieterugwinning vóór 15 december 2021. Dan krijgt u er gratis het unieke MEIKO flessenwassysteem bij.