Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Dennis: onze natuurliefhebber

1 van  / 1

Ik ben Dennis Spies 44 jaar oud en ik ben de trotse vader van 2 kinderen, Thijs (19) en Iris (17).  Thijs studeert Amerikanistiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Iris is net geslaagd voor haar Havo-diploma. Ik ben gelukkig getrouwd met Noelle, die officemanager is. En we hebben een Jack Russell die Tikkel heet. Ik ben gek op lekker eten en goede muziek. En we gaan als natuurliefhebbers graag op vakantie. 

Toen ik 17 jaar was ben ik bij de Marine gegaan, waar ik het koksvak nog op de traditionele manier heb geleerd, vooral de Indonesische keuken. 8 jaar gewerkt als detacheringskok in meer than 100 verschillende keukens, van restaurants tot cateraars en keukens. Vervolgens als eigen ondernemer begonnen bij Eissman. Zo ben ik in aanraking gekomen met de sales. Vanuit Ecolab benaderd om bij hen als Territorry manager aan de slag te gaan, waar ik 8 jaar Gelderland en de Achterhoek heb beheerd. Voor Ecolab beheerde ik de institutionele markt, dus zorg en horeca. Wegens uitblijven van doorgroeimogelijkheden, overgestapt naar een lokale groothandel. 

Nu dan bij het mooie MEIKO terechtgekomen, wat voor mij geen onbekende naam was. Nog maar slecht 20 dagen in dienst en dus volop aan het leren over ons machine park. Volgende week mag ik voor mijn eerste interne training naar Offenburg. Daar heb ik veel over gehoord intern en ben erg nieuwsgierig of alle verhalen over hoe indrukwekkend de fabriek daar is ook waar zijn.

Mijn grootste uitdaging is om MEIKO in Noord-Oost Nederland nog groter en bekender te maken. Hoe? Door te doen wat ik beloof en door de inzet van al mijn collega's van de buitendienst zowel de salesmensen als de servicemonteurs en samen met de binnendienst natuurlijk. Ik heb er super veel zin in.