Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Even voorstellen: Erik, onze muzikale accountmanager service uit Den Haag

1 van  / 1

Wie is Erik?
Ik ben geboren in het mooie Groningse Delfzijl en heb daar ook mijn jeugd doorgebracht. Na mijn studie in Groningen ben ik verhuisd richting de Randstad. Eerst Rotterdam en nu in Den Haag, waar ik woon met mijn vriendin Intan en dochters Feline (8) en Celeste (5). Ik kan mezelf het beste omschrijven als iemand die ook richting klanten altijd open, eerlijk en behulpzaam zal zijn. Want zo sta ik ook in het leven.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd oefen ik graag mijn grootste passie uit; muziek maken als toetsenist in diverse bandjes. Verder sport ik regelmatig en vind ik het heerlijk om met mijn gezin leuke uitjes te maken.

Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?
Ik ben gek op sushi, dus als je me ergens ’s nachts voor wakker kan maken is dat het wel.

Waarom ben je bij MEIKO gaan werken?
Na ruim 13 jaar saleservaring in hoofdzakelijk de FMCG-branche heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar MEIKO. Reinheid, rendement, veiligheid en duurzaamheid vertaald in state-of-the-art Duitse kwaliteitsproducten waren een simpele optelsom om voor dit bedrijf te gaan werken. Eerst als accountmanager sales en nu als accountmanager service.

Wat doe je bij MEIKO en wat vind je het leukste aan je werk?
Elke machine heeft zijn service en onderhoud nodig om topprestaties te kunnen leveren. Binnen MEIKO ben ik als Accountmanager Service landelijk verantwoordelijk voor de servicecontracten bij onze klanten en het beheer ervan. Het leukste aan mijn vak is de diversiteit en interactie met klanten op de werkvloer. Een glimlach op het gezicht van een klant die content is met onze producten en service maakt mijn dag helemaal goed!

Waar ben je het meeste trots op?
Uiteraard op mijn twee dochters Feline en Celeste, na een drukke werkdag is het altijd heerlijk thuiskomen.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Voornamelijk vakantiebestemmingen waar de zon schijnt. Spanje en Griekenland zijn toch wel mijn favoriete vakantieoorden eerlijk gezegd.

Wie doet bij jou thuis de afwas?
Over het algemeen doe ik de afwas en de vaatwasser uiteraard. Van een Duits merk, maar helaas niet zo snel als onze MEIKO machines.