Hygiëne overal –
hoogste eisen op het gebied van personeel en techniek.
Van en naar de spoelkeuken in hoog tempo: voor de collectieve maaltijdbereiding is perfecte timing en vlekkeloze logistiek vereist. En op het hoogste hygiëneniveau – MEIKO heeft schitterende oplossingen.
Hulpmiddelen efficiënt benutten:
Elke druppel telt.
Water, energie en chemie veroorzaken kosten – de innovatieve vaatwastechniek van MEIKO gaat hier zo spaarzaam mogelijk mee om. Maar niet als het gaat ten koste van de hygiëne. Overtuig uzelf:
Schone oplossingen voor collectieve maaltijdbereiding
De nieuwe voorladerserie MEIKO UPster ® U haalt alles uit de kast wat betreft professionele spoeltechniek: efficiënte wasprestaties, comfortabele bediening, hoogste flexibiliteit en optimale prijs-kwaliteitverhouding. De ideale partner bij het spoelen. Gewoon aansluiten en u bent er klaar voor!
De M-iClean H spoelmachine met kap zet de maatstaf voor arbeids- en bedieningscomfort, voor reinheid en efficiëntie. Dankzij het nieuwe MEIKO-ergonomieconcept levert de machine gewoon topprestaties: kortere spoeltijden, snellere droging, lagere personeelskosten. Welkom in het spoelparadijs.
Super afwascomfort in recordtijd: de UPster ® H 500 spoelt met volle kracht en optimaal gebruiksgemak – juist ook bij een hoge doorvoer in de spoelruimte. Zelfs groot en hoog vaatwerk kan eenvoudig en gemakkelijk van opzij in de UPster ® H 500 worden geschoven.
Echte krachtpatsers van de MEIKO spoeltechniek zijn deze deze allrounders, die voorzien zijn op de allerhoogste prestaties, ook bij groot spoelgoed zoals potten, pannen, dienbladen, bakken en nog veel meer.
Met een hygiënische werkwijze, economische werking en extreem lage verbruikswaarden zet de M-iQ korftransport vaatwasmachine haar eigen maatstaven. Korf voor korf.
Maximale reinigingskwaliteit met minimale plaatsbehoefte: dat is de beste beschrijving van de UPster korftransportmachines. Flexibele lengten maken precies passende spoelcapaciteit mogelijk.
Rationele systeembesturing is de logische voortzetting van de modernste spoeltechnologie in een grote keuken. Met de transportsystemen van MEIKO kunnen kosten bespaard, werkplaatsen opgewaardeerd en hygiëne verzekerd worden. Intelligente vormgeving van processen dankzij MEIKO.
Trolleys moeten hygiënisch en na inzet weer snel gebruiksklaar zijn. De techniek van de MEIKO trolleywasinstallaties is complex; het gebruik is echter kinderlijk eenvoudig.
Volledig geautomatiseerd per vacuüm: het systeem voor grootkeukens dat organisch afval gelijk inzamelt waar het ontstaat – direct op de werkplek. Daardoor is de WasteStar SC economisch, milieuvriendelijk, efficiënt en vooral ongelofelijk comfortabel.
Een professionele afvoer van voedselresten betekent niet alleen een hygiënische spoelkeuken, maar ook een verstandige omgang met waardevolle grondstoffen. WasteStar CC biedt een bijzonder efficiënt gesloten systeem, waar weinig plaats voor nodig is. MEIKO staat voor een verstandige omgang met het milieu en een zuinig gebruik van hulpbronnen. De ontwikkeling van de WasteStar CC is een logische schakel in de keten van toegevoegde waarde.
Hygiënische en betaalbare voedselrestenverwerkingssystemen voor het vermalen en comprimeren van voedsel- en levensmiddelresten en groente- en schilafval.
In een grootkeuken is de belating zeer zwaar: iedereen moet het eten lekker vinden! En met de juiste prijs/kwaliteit verhouding moet eveneens rekening gehouden worden. Om nog maar te zwijgen van het thema schoon 100% schoon en hygiëne zijn een absolute vereiste! En snelheid! 200 dienbladen in de kantine is een kwestie van enkele minuten. Schoon in een paar minuten! MEIKO spoeltechnologie in grootkeukens betekent: hygiëne, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij kunnen dat. Met 90 jaar ervaring – en liefde voor perfectie.
Voedselresten recyclen? We maken er schone energie van.
Een bijzonder hygiënische uitdaging is het deskundig afvoeren van voedselresten. MEIKO WasteStar CC sluit de recyclekringloop voor schone biogasenergie.
De machines zorgen voor perfecte spoelresultaten: alleen zo kan Branislav zich ook tijdens piekuren aan zijn gastronomische kernactiviteiten wijden.
Wat betreft baanbrekende technologie en minimaal verbruik van water, afwasmiddel en stroom hebben we de Ferrari onder de vaatwasmachines in huis gehaald!
Alfred Freeman,
Hoofd gastronomie
"Spiegel" Publishing-Restaurant
Zo kunnen onze medewerkers in het restaurant efficiënter werken onder betere arbeidsomstandigheden, en kunnen we onze klanten een betere servicekwaliteit bieden.
Staan er binnen de kortste tijd 200 dienbladen op de loopband? No go. Vlekkeloze techniek van loopband tot vaatwasmachine – dat is de grondslag in de collectieve maaltijdbereiding. MEIKO heeft hiervoor de techniek en de service.
De optimale vestandhouding tussen mens en machine tijdens het afwassen Wisselend personeel, verschillende talen en culturen – bij de collectieve maaltijdbereiding heerst veelzijdigheid. Wij beheersen dit: met intuïtieve machinebediening en intelligente vaatwastechniek die meedenkt.