Contact
Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Icon Hospital

Morriston Hospital

De vaatwasdoelen van Morriston Hospital zijn gericht op langdurige betrouwbaarheid en efficiëntie

MEIKO heeft bewezen de beste keuze te zijn, zowel op het gebied van betrouwbaarheid als efficiëntie, en vanwege zijn uitstekende ondersteuning vanuit de Technische Dienst.

Het Morriston Hospital in Swansea met 750 bedden heeft een MEIKO M-iQ B-M54V8P8-bandtransportmachine geïnstalleerd met een capaciteit van ongeveer 3000 borden per uur met een contacttijd van 2 minuten.

MEIKO werd gekozen na een inkoopprocedure waarbij offertes van drie verschillende leveranciers werden vergeleken. De machine moest de machine van een andere leverancier vervangen.

"MEIKO bleek de beste keuze te zijn, zowel op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie als vanwege de uitstekende technische dienst", legt Chris Rogers, Assistent manager Foodservice, van het Morriston Hospital uit.

De machine is geplaatst op de eerste verdieping van het ziekenhuis en is gemonteerd op een speciaal gemaakte sokkel om de vloer te beschermen en de afvoer gemakkelijker te maken. Hij is fysiek kleiner dan de vorige machine, maar kan het werk goed aan en levert uitstekende resultaten.

"MEIKO’s technische dienst heeft alle problemen die te maken hadden met het instellen van de nieuwe machine snel opgelost, ze waren binnen 24 uur na onze melding ter plekke."