0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Clean solutions for a sustainable future

  Bedankt voor uw bezoek aan Horeca Expo

  Samen naar een duurzame toekomst

  Voor een duurzame toekomst moeten we nu gaan reduceren: water, energie, grondstoffen, emissies. Op onze stand op Horeca Expo hebben we laten zien hoe u daaraan kunt bijdragen.

  Met onze schone oplossingen voor glazen, borden en bestek, potten en pannen, en uiteraard herbruikbaar kunststof servies en verpakkingen. Van kleine aantallen coffee-to-go cups, takeaway bakjes tot duizenden bekers voor festivals, stadions en cateringbedrijven. Wij hebben de juiste machines, accessoires en chemie voor iedere toepassing. Innovatief, efficiënt en duurzaam.

  Op Horeca Expo hebben wij de volgende clean solutions gepresenteerd:

  Nieuw: Krachtige en compacte gereedschappenwasmachine

  Onze nieuwe gereedschappenwasmachine, de M-iClean PF-S, is een zeer krachtige en compacte vaatwasser voor het hygiënisch en duurzaam reinigen van volumineus vaatwerk als kratten, korven, bakplaten en keukengerei. De M-iClean PF-S bundelt alle power op een oppervlak van minder dan 1 m2. Uitermate geschikt voor de afwasruimte in de horeca, bakkerijen en slagerijen, retail en catering.

  De korf is voorzien van een geïntegreerde klemhouder om het vaatwerk op zijn plaats te houden. Dit garandeert een betrouwbare hygiëne, zelfs bij hoge wasdruk.

  Nieuw: QuickDry voor herbruikbaar kunststof servies

  Vanwege het verbod op plastic wegwerpartikelen neemt de vraag naar herbruikbaar kunststof servies toe. Hoe kan dit hygiënisch worden gereinigd en vooral snel worden gedroogd? MEIKO biedt een scala aan schone oplossingen. En we voegen daar nu een nieuwe aan toe: de QuickDry. Met deze oplossing maakt u uw M-iClean H doorschuifmachine geschikt voor het wassen en snel drogen van herbruikbaar kunststof servies. En dat met een zeer laag energieverbruik, want de QuickDry maakt gebruik van de omgevingslucht

  Bekijk al onze oplossingen voor het wassen van herbruikbaar servies.

  M-iClean U, de snelste weg naar schone en droge glazen

  De M-iClean U glazenspoelers zijn de absolute top in vaatwastechniek. Ze zijn compact, snel geïnstalleerd en zorgen in recordtijd voor schitterend schone en hygiënische glazen. Bovendien hoeft u dankzij de volledig geïntegreerde osmose (optie) niet meer te poleren. Zo maakt MEIKO het u heel makkelijk en bespaart u veel arbeid en dus kosten. 

  Daarnaast kunt u de machine uitbreiden met ComfortAir energieterugwinning. Deze zorgt ervoor dat de warme lucht die normaal in de vorm van damp de machine verlaat, wordt hergebruikt om het koude aanvoerwater voor te verwarmen. En dat betekent: geen dampen meer in de ruimte, nóg lagere energiekosten en nóg sneller droge glazen! 

  Snel en hygiënisch flessen wassen

  Steeds meer hoteliers en restauranthouders gebruiken herbruikbare flessen, karaffen en kannen voor het serveren van tafelwater. En ook deze moeten worden gewassen. Daar heeft MEIKO de perfecte oplossing voor! Met het MEIKO flessenwassysteem bouwt u uw M-iClean U* glazenspoeler heel eenvoudig om tot een flessenspoelmachine. In slechts een paar stappen. In de instructievideo kunt u zien hoe dat werkt.

  Per wascyclus kunt u maar liefst 16 flessen reinigen. De flexibele kunststof korf is geschikt voor een groot aantal verschillende flessen - met een maximale diameter van 114 millimeter en van verschillende hoogtes - en kan op alle M-iClean U* glazenspoelers worden toegepast.

  * Typen UM en UM+, ook bestaande machines (vanaf 2009)

  Horeca Expo gemist?

  Geen probleem, volgend jaar zijn we er weer bij. Wilt u niet zo lang wachten om te gaan bijdragen aan een duurzame toekomst? Neem dan contact met ons op.

  Telefoon: 078 150 279
  E-mail: info@meiko-belgium.be

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie