0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Catering

Grote korven en boxen, verfijnde spoelresultaten

Diversiteit is de gewoonste zaak van de wereld in de catering-branche: omvangrijke boxen, opbergbakjes, sierlijke glazen, alles moet erin. MEIKO steekt de handen uit de mouwen en spoelt maar door.

Meer informatie over flexibele schone oplossingen

Aan een eenvoudige bediening hoeven niet veel woorden te worden gewijd

Wisselend personeel, verschillende achtergronden en culturen – MEIKO-vaatwasmachines zijn er perfect op ingesteld. De intuïtieve one-touch bediening en duidelijke symbolen op het display maken de bediening zeer eenvoudig.

Meer informatie

Een goed gevoel en minder kosten

Goede catering zorgt voor een goed gevoel. En dit wordt alleen maar beter wanneer u de kosten voor spoelen en reinigen binnen de perken kunt houden. MEIKO
weet hoe. Innovatieve techniek met ingebouwde zuinigheid.

Meer informatie

 

Succesverhalen
Beleef de geschiedenis van
Awards en prijzen
Wij geven u alle support met betrouwbare vaatwastechniek in de catering

Wanneer werkelijk alles op het zelfde moment bij elkaar komt, de tijd krap is en het resultaat topklasse moet zijn, gaat MEIKO-technologie deze uitdagingen in de catering aan. Kopjes, borden, glazen, potten, korven – geen tijd om te sorteren; alles moet snel weer schoon zijn. Meer dan dat: het moet aan de hoogste hygiënische eisen voldoen. Een MEIKO machine spoelt alles, zelfs het  zwaarst aangekoekte vuil. Waste treatment-concepten vereenvoudigen het leven. Overigens is het bedienen van  de MEIKO machines kinderspel dankzij het blauwe bedieningsconcept – Dus voor iedereen in de keuken is het een zeer gebruikersvriendelijk product.

Offerte aanvragen

MEIKO Preis Catering Star
Kitchen Innovations Award
Catering Star 2017

Vermijd plastic afval

Licht, onbreekbaar, goedkoop en overal: plastic. Wat ooit een zegen was voor veel gebieden in het leven, stelt ons tegenwoordig voor uitdagingen. Gegevens en feiten over plastic afval.

Whitepaper

Service en contact
Ik will graag