0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

MEIKO HygieneGuard® – de intelligente documentatie over hygiëne

Het onderwerp hygiëne is een serieus onderwerp – wij bij MEIKO maken het slim.

De MEIKO HygieneGuard® wordt de slimme oplossing voor de vaatwastechniek, voor de reinigings- en desinfectietechniek en voor de machinale behandeling van ademhalingsbeschermingsapparatuur. De HygieneGuard® verbindt namelijk de fysieke en virtuele wereld met elkaar: hygiëne en digitalisering smelten samen en volgen zo de megatrends veiligheid en connectiviteit.

Chemie, mechanica en temperatuur hebben een fysiek effect op al onze machines. Ze worden intelligent aangestuurd door onze technologie, rekening houdend met de factor tijd: het tijd-temperatuur-equivalent.

Juist dit neemt een vaste plaats in in de hoofden van onze ingenieurs op het gebied van hygiëne en ontwikkeling. Daarom geven we dit een adequate plaats in onze laboratoria, waarvan we er twee hebben:

MEIKO NSF-laboratorium

  • Een door het NSF (National Sanitary Foundation) gecertificeerd microbiologisch laboratorium van veiligheidsniveau 2
  • Een van de weinige NSF-laboratoria in Europa

MEIKO Ontwikkelingslaboratorium

  • Het testen van nieuwe materialen
  • Ideeënlaboratorium en implementatie
  • Methoden en benaderingen worden uitgeprobeerd

In het eigen microbiologisch laboratorium van MEIKO onderzoeken we de afsterfkinetiek van ziektekiemen zoals Enterococcus faecium, Candida albicans, Staphylococcus of Pseudomonas aeruginosa. We worden er nooit moe van om duizenden petrischaaltjes in broedmachines te plaatsen om te controleren welke verbindingen er zijn en welk effect deze hebben op het hygiëneresultaat. We doen dit o.a. met de vriendelijke steun van prof. Heike Martini, hoofd technische hygiëne op de Benjamin Franklin-campus van de Charité Berlin. Deze maatregelen zijn uitdagend omdat ze veel tijd, investering en toewijding vragen.

Maar het wordt slim wanneer we de die kennis in het netwerk brengen.

MEIKO HygieneGuard® – de digitale transformatie is aan de gang

Formules, patenten, programmeren: het zijn onze dagelijkse bezigheden. We combineren onze kennis en ervaring met een passie voor innovatie. Dit draagt ​​bij aan een andere megatrend van de toekomst: connectiviteit.

De momenteel in ontwikkeling zijnde MEIKO HygieneGuard® is met zijn netwerkmogelijkheden een elementair onderdeel van de digitale transformatie in de spoelkeuken, in de vuile spoelruimte en in de werkplaats voor ademhalingsbeschermingsapparatuur.

Machines zoals de M-iQ zijn allemaal “HygieneGuard Ready” en de MEIKO Connect App is al de volgende stap naar zichzelf aansturende vaatwastechniek.

Die neue App von MEIKO
App Meiko Connect

Nieuwe app voor professionele vaatwasmachines. Voor meer transparantie in de professionele keuken. Alle relevante informatie direct op uw smartphone – eenvoudig en comfortabel.

Wat is dat: HygieneGuard® Ready?

Hygiëne, veiligheid, duurzaamheid en technische innovaties zijn de belangrijkste drijfveren in een tot nu toe ongekend transformatieproces. Om dit proces te laten slagen, heeft de wereld van de hygiëne deze zeer speciale bescherming nodig. De HygieneGuard® geeft deze bescherming. De HygieneGuard® zorgt ervoor dat de MEIKO techniek zich aan de belangrijkste behoeften aanpast. Daarom is een groot deel van onze technische oplossingen nu al HygieneGuard® Ready.

Gepatenteerd. Uiteraard.

We ontwikkelen oplossingen en ondersteunen processen voor alles wat professioneel dient te worden afgewassen, gereinigd, behandeld en gedesinfecteerd. Al bijna 100 jaar zorgen wij ervoor dat mensen zich in bepaalde situaties veilig kunnen voelen. Met de MEIKO HygieneGuard® nemen we onze bewakingsfunctie mee naar de toekomst met een idee waarvoor patent is aangevraagd.

Het uitlezen van systeemrelevante gegevens:

Klanten van MEIKO, die onze connectiviteitsmodules reeds gebruiken voor M-iQ of UPster K vaatwasmachines, zijn al lang HygieneGuard® Ready. Met een deel van het machineportfolio van MEIKO kunnen hygiënerelevante gegevens al lang worden opgevraagd en wordt er gerichte hygiënedocumentatie geleverd. De eerste fase van zichzelf aansturende vaatwastechniek evenals reinigings- en desinfectietechniek. Onze MEIKO Connect App is technologisch gezien uiterst geavanceerd en maakt het mogelijk om systeemrelevante gegevens in enkele seconden uit te lezen. Met als logisch gevolg correcte analyses en diagnoses en ook de reactie op maat.

Die neue App von MEIKO
App Meiko Connect

Nieuwe app voor professionele vaatwasmachines. Voor meer transparantie in de professionele keuken. Alle relevante informatie direct op uw smartphone – eenvoudig en comfortabel.

Super verbonden:

De HygieneGuard® verbindt alle factoren die relevant zijn voor het hygiënische effect: de kennis is in bijna 100 jaar MEIKO-geschiedenis gegroeid en is een diepgaande basis geworden. Deze basis wordt gekenmerkt door onze nabijheid tot onze klanten, voor wie de onderwerpen hygiëne en veiligheid centraal staan. Zo zorgen we ervoor dat “doel” en “werkelijk” identiek zijn.

De wereld van hygiëne is kwetsbaar.

Daarom heeft deze wereld een beschermer zoals de HygieneGuard® nodig. Zo is bijvoorbeeld de volledige hygiënedocumentatie van de HygieneGuard® al een feit dankzij CCLog en CCInside.

SAMEN EEN STAP VOORUIT

Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

Meer informatie