0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: Cidem, onze sportieve service manager

  1 van  / 1

  Sinds 1 september 2022 is Cidem Kalkan onze service manager. Cidem is 43 jaar en woont samen met haar zoon in de buurt van Rotterdam. Ze is al 20 jaar werkzaam in de service en after sales, en heeft bij verschillende organisaties gewerkt waar de service hoog in het vaandel staat. Maar wat weten we eigenlijk nog meer van haar? Tijd voor een nadere kennismaking.

  Wat doe je precies bij MEIKO?
  Ik ben verantwoordelijk voor de serviceafdeling, de backoffice en de monteurs die de hele dag op de weg zitten. Dat betreft dus van alles; van de mensen, de processen, de projecten tot relatie- en contractbeheer. Ik ben ook onderdeel van het managementteam, dus dat betekent mogen meebeslissen over belangrijke zaken omtrent MEIKO Nederland.

  Wat vind je tot nu toe het leukst aan je werk bij MEIKO?
  Ik vind vooral het team heel leuk. De mensen zijn enorm betrokken bij MEIKO, dat spreekt mij aan. En ik vind service gewoon het allerleukste wat er is! Klinkt misschien cliché, maar dat vind ik echt. Service is namelijk een beleving en ik vind het geweldig om die beleving naar een hoger plan te trekken, dus dat mensen een soort wow-effect hebben wanneer ze de service van MEIKO krijgen.

  Wat doe je graag in je vrije tijd?
  In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriend en mijn zoon, maar ook met familie en vrienden. Ik hou ook erg van reizen en ben sportief. Ik doe graag yoga en fitness. Vroeger heb ik ook nog veel andere sporten beoefend. Ik hou heel erg van gezelligheid en ben heel sociaal. En ik hou van wijn, dus zal je me graag in een wijnbar vinden!

  Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?
  Ik denk sushi en chocola, dat zijn wel twee dingen zijn die ik heel graag nuttig.

  Waar ben je het meest trots op?
  Ik denk dat ik het meest trots ben op mijn carrière tot nu toe, omdat ik bij elk bedrijf wel een verschil heb kunnen maken en op een andere manier iets heb kunnen betekenen voor de service. En dat hoop ik natuurlijk ook bij MEIKO te kunnen doen. Nou ja dat hoop ik niet, dat ga ik gewoon doen!

  Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?
  Ik ben altijd heel erg benieuwd naar andere culturen en heb ook affiniteit met geschiedenis. Daarom vind ik het ook leuk om naar een plek te gaan die een verhaal heeft, dus waar bijvoorbeeld oorlog is gevoerd of de Romeinen zijn geweest of noem het maar op. En zo heb ik bijvoorbeeld ook enorme interesse in Egypte en farao’s, dus daar zou ik wel graag heen willen. Is nog niet gebeurd, omdat daar heel veel onrust was, maar dat komt nog wel. Rome ben ik wel geweest en dat fascineerde me enorm. Daar heb ik echt alles gezien en dat vond ik werkelijk fantastisch. Ik vond New York ook wel heel bijzonder, maar dat is meer een stad natuurlijk. Dus dan denk ik toch dat mijn favoriete bestemming Rome was. Dat is echt net alsof je in een openluchtmuseum loopt.

  Tenslotte, wie doet bij jou thuis de afwas?
  De vaatwasser gelukkig.

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie