0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  MEIKO opent vestiging in Zuid-Korea

  , categorie Bedrijf
  1 van  / 1

  De Duitse specialist in hygiene technology and food waste management MEIKO heeft onlangs de marktorganisatie MEIKO Korea opgericht om haar activiteiten in Azië uit te breiden. Door zich in Seoul te vestigen, heeft het bedrijf haar vermogen vergroot om de lokale markt te bedienen en te voldoen aan de groeiende vraag in de regio. MEIKO Korea wordt geleid door algemeen directeur Jun Kim en mag al een aantal bekende Koreaanse bedrijven tot haar klantenkring rekenen.

  Bekend terrein
  De nieuwe marktorganisatie biedt MEIKO een belangrijk knooppunt van waaruit het de verkoop van haar technologieën voor hygiëne en voedselrestenverwerking in de Aziatische regio kan uitbreiden. Algemeen directeur Jun Kim deelt de mening dat deze ontwikkeling enorm positief zal zijn voor de toekomst van het bedrijf. Tijdens haar carrière heeft Kim, die van Koreaanse afkomst is, tal van managementfuncties bekleed bij grote merken over de hele wereld en ervaring opgedaan op vele gebieden, waaronder commerciële keukenapparatuur. 

  Veeleisend
  "De oprichting van MEIKO Korea is een belangrijke stap voorwaarts en geeft ons het perfecte startpunt om groei in deze veelbelovende markt te stimuleren. Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hightech producten is Korea een land met hoge kwaliteitsnormen en een sterke vraag naar geavanceerde technologie. “We hebben al vanuit onze bestaande partnerschappen gezien dat onze machines uitstekend aan deze vereisten voldoen”.

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie