0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Nieuwe 'World of Service'

  , categorie Bedrijf
  1 van  / 1

  Offenburg, Duitsland. Het bieden van innovatieve en geïntegreerde oplossingen na verkoop en klantenservice is altijd een hoofdprioriteit geweest bij de specialistische fabrikant van vaatwas-, schoonmaak- en desinfectietechnologie, Meiko. Deze afdeling van het bedrijf ontving recentelijk een grote stimulans met de inwijding van de nieuwe service-voorzieningen. Gegevens van Meiko laten zien dat er ongeveer vier miljoen euro geïnvesteerd is in een nieuw gebouw en nieuwe magazijntechnologie.

  De nieuwe ruimte van 3.500 m² biedt nu een plek voor 70 werknemers van het Meiko Service Centrum, dat geleid wordt door senior manager en hoofd van de Meiko Group Service wereldwijd, Hans-Dieter Breideband: “Het Meiko-merk staat voor meer dan 88 jaar technologische innovatie en vele, vele jaren van uitstekende steun en service na verkoop. We zijn trots om te zeggen dat onze 'World of Service' nu een nieuw thuis heeft.” De directeur van Meiko, Dr. Ing. Stefan Scheringer laat ook zijn enthousiasme blijken voor de verbeteringen: “Een machine is alleen zo goed als de service er ook bij komt. Met de compleet geherstructureerde magazijnwerkzaamheden en kantoorruimte, bieden de nieuwe servicevoorzieningen ons team in Offenburg de mogelijkheid om nog sneller te reageren op de behoeften van onze klanten, en nog flexibeler te zijn.”

  Een forse 1,25 miljoen euro van de totale investering ging naar het opzetten van een nieuw magazijn management systeem. Dit stelt het team in staat om bestellingen van reserveonderdelen binnen 24 uur te verwerken als ze voor 16:00 ontvangen zijn. Het personeel steunt en traint meer dan 23 filialen en honderden service partners over de hele wereld vanuit hun nieuwe kantoorruimte. Om dit te doen, gebruiken ze geavanceerde communicatie media zoals WebEx, zoals Hans-Dieter Breideband uitlegt: “Service is een snelle zaak. Ons team moet in staat zijn om een vlot en klantgericht antwoord te geven- en we hebben dat nu een stuk makkelijker gemaakt door gebruik te maken van de nieuwste technologie.”

  Meiko heeft in totaal meer dan 600 service-werknemers over de hele wereld in eigen filialen. En de trainingscentra in Duitsland, Zwitserland, Dubai, de VS, het Midden-Oosten en Chili zorgen dat zo'n 4.500 geautoriseerde onderhoudsvertegenwoordigers wereldwijd de Meiko technologie goed begrijpen. In overeenstemming met de bedrijfsfilosofie van Meiko, wordt service en ondersteuning altijd gegeven door persoonlijk contact met klanten, zoals Dr. Ing. Stefam Scheringer uitlegt: “Een vraag om service moet geen negatieve ervaring zijn. We streven ernaar om onze klanten all-in “zorgeloze” pakketten te geven van service en ondersteuning. Maar we kunnen dat alleen doen als we nauw samenwerken met onze partners en klanten op basis van wederzijds vertrouwen- wat precies is waarom we dat een hoofdprioriteit gemaakt hebben!”

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie