0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: David, onze ambitieuze accountmanager uit Oostende

  1 van  / 1

  David Jacobs is sinds 2 november 2018 werkzaam als Accountmanager Dish bij MEIKO Belgium. David houdt van snowboarden en lekker eten en drinken met vrienden, maar wat weten we eigenlijk nog meer van hem? Tijd voor een nadere kennismaking.

  Vertel kort iets over jezelf
  Ik ben geboren in Dendermonde, opgegroeid in Steenhuffel en op dit moment woonachtig in Oostende. Ik heb zeker geen nine to five mentaliteit en zou mijzelf omschrijven als een ambitieuze werker die als het nodig is die extra mile gaat.

  Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  In de winter is dat snowboarden, als het kan tot twee keer per jaar. Daarnaast vind ik het zeer fijn om in het weekend lekker te gaan eten (en drinken) met vrienden. Ook wandel ik heel veel met Zoë, mijn adoptiehondje uit het asiel. Zij is al bij me sinds ze slechts een week oud was.

  In Oostende zijn heel veel restaurants. Waar moeten we zeker naartoe?
  Voor een lekkere hamburger of garnalenkroketje moet je naar Histoires d’O. Wil je verfijnder eten, ga dan naar Bistro Mathilda. Daarnaast zijn er zeker drie Italiaanse pizzeria’s die erboven uitsteken. In de zomer kun je mij regelmatig terugvinden in de beachbars op het strand.

  Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?
  Liever niet :-) Maar als er iemand van mijn naaste vrienden in nood is, dan mogen ze me altijd wakker maken.

  Waarom ben je bij MEIKO gaan werken?
  Ik heb jarenlang aan installateurskant gewerkt, en eerst vaatwassers en later keukens verkocht. Maar ik wilde graag nog eens voor een fabrikant gaan werken. Op een bepaald moment werd ik gecontacteerd voor de aanbieding van MEIKO en als je voor een gerenommeerde Duitse fabrikant kunt werken, dan is dat zeker iets wat je niet kunt laten liggen.

  Wat doe je bij MEIKO en wat vind je het leukst aan je werk?
  Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van dish, ofwel vaatwastechniek. Het leukste vind ik de interactie met de dealers en hen te motiveren om vol voor MEIKO te gaan. Dat is een hele uitdaging, maar geeft me veel voldoening.

  Waar ben je het meest trots op?
  Wat betreft mijn werk ben ik toch wel het meest trots op het project AMAB, een maatwerkbedrijf waarvoor we een volledig concept voor het reinigen van herbruikbare bekers hebben getekend, uitgezet, verdedigd en gewonnen.

  Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  In de winter is dat Oostenrijk. In de zomer is dat een zonnige bestemming, en dat kan overal ter wereld zijn.

  Tenslotte, wie doet bij jou thuis de afwas?
  Sinds kort mijn Siemens afwasmachine. Daarvoor was het me, myself and I :-)

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie