0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Bako nieuwe MEIKO partner voor IJsland

  , categorie Bedrijf
  1 van  / 1

  Bako is een toonaangevende groothandel in en importeur van grootkeukenapparatuur en gevestigd in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. "We zijn heel enthousiast om met Bako Isberg samen te werken als onze partner in IJsland", aldus Bart Jasperse, Managing Director van MEIKO North-West Europe. "Bako biedt onze klanten een lange geschiedenis van ervaring en kwaliteit." 

  Sterke groei toerisme
  IJsland geniet momenteel van een toeristische boom. Van 2010 tot 2017 is het aantal toeristen dat IJsland bezoekt met meer dan 470% toegenomen, mede door de filmopnames van de Game of Thrones locaties op het eiland. De horeca breidt zich uit over IJsland om aan deze toegenomen vraag, waarvan een groot deel uit de VS komt, te voldoen. In 2018 bereikte het geschatte aantal toeristen 2,5 miljoen, terwijl de bevolking van IJsland ongeveer 350.000 bedraagt. 

  "We zijn verheugd om met MEIKO samen te werken op het gebied van vaatwastechniek", zegt Jón Kornelíus, vertegenwoordiger van Bako. “Bako biedt zijn klanten met een persoonlijke service hoogwaardige, duurzame grootkeukenoplossingen met toegevoegde waarde. “MEIKO biedt de beste machines op het gebied van vaatwastechniek, maar hun oplossingen voor tafelwerk, sortering en verwerking alsmede hun uitgebreide spare parts service zorgen ervoor dat we onze klanten met vertrouwen de allerbeste oplossingen voor het wassen van vaatwerk kunnen bieden." 

  Energieprestaties
  “Belangrijk is ook dat er in IJsland steeds meer belangstelling is voor het milieu en recycling. We werken daarom ook samen met MEIKO Green Solutions om voedselrestenverwerkingssystemen aan onze klanten te bieden. "Hoewel onze energie voornamelijk uit hernieuwbare bronnen komt, denkt IJsland steeds vaker na over wat het beste is voor de natuur, dus was het logisch voor ons om voor MEIKO te kiezen vanwege de beste energieprestaties."

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie