0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Nieuwe MEIKO vaatwasmachines wassen en drogen in recordtijd

  , categorie Vaatwastechniek
  1 van  / 1

  Nieuwe MEIKO vaatwasmachines wassen en drogen in recordtijd
  Horecaondernemers besparen tijd, ruimte en kosten met de nieuwe M-iClean U

  MEIKO Belgium introduceert een nieuwe serie voorlader vaatwasmachines en glazenspoelmachines, de M-iClean U. De belangrijkste vernieuwing betreft de geïntegreerde energieterugwinning, ComfortAir genaamd. Een groot roestvrijstalen oppervlak in combinatie met het toegevoerde koude leidingwater zorgt ervoor dat de wanden van de machine optimaal afkoelen. Het condensatie-effect dat hierdoor ontstaat heeft vele voordelen:

  1. 30 seconden sneller: per wascyclus wordt met de nieuwe energieterugwinning 30 seconden kostbare tijd bespaard.

  2. Tot 80 procent dampreductie. Bij het openen van de machine ontsnapt geen zichtbare damp meer uit de machine. Hierdoor beslaan de brillenglazen niet meer bij het openen, blijft het ruimteklimaat aangenaam en wordt vochtschade aan de meubels voorkomen. 

  3. ComfortAir zorgt voor een beter droogresultaat door de reductie van restvocht – tot 98 procent bij borden en tot 75 procent bij glazen. Daardoor is in combinatie met het omgekeerde osmose systeem, de optionele GiO-MODULE van MEIKO, het poleren door het personeel niet meer nodig. Glasbreuk wordt hierdoor aanzienlijk gereduceerd en het vaatwerk is sneller gereed voor hergebruik. 

  4. ComfortAir bespaart waardevolle energie omdat de hete damp niet uit de machine ontsnapt, maar wordt gebruikt om het koude aanvoerwater te verwarmen. Het resultaat: tot 21 procent lagere exploitatiekosten. 

  Ruimtebesparing
  Ander groot voordeel van de nieuwe M-iClean U is dat het afvoersysteem en het omgekeerde osmose systeem nu volledig geïntegreerd zijn in de machine. Dat is uniek in de branche. Hierdoor is minder ruimte nodig en behoren voorbereidende maatregelen tot het verleden, waardoor installatie- en onderhoudskosten worden bespaard. En uiteraard zijn alle eigenschappen die zich bij de vorige serie al bewezen hadden gebleven, zoals de handige signaalgreep, die de status van de machines duidelijk weergeeft, en het blauwe bedieningsconcept, waardoor het schoonmaken van de machine aanzienlijk vergemakkelijkt wordt. 

  Introductie op Horeca Expo
  De introductie van de nieuwe machines zal plaatsvinden tijdens Horeca Expo van 17 t/m 21 november in Gent. Tijdens deze beurs geeft MEIKO de hele dag door live demonstraties op haar stand, waardoor de bezoekers alle voordelen van de nieuwe, snelle machines zelf kunnen ervaren. Daarnaast kunnen de bezoekers de Red Bull Ring rijden met een Formule 1 simulator en dagelijks een prachtige GoPro action camera winnen. Een bezoek aan de MEIKO stand 5440 is dus zeer zeker de moeite waard.
   

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie