0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Coronavirus – maatregelen en bereikbaarheid MEIKO

  , categorie Bedrijf
  1 van  / 1

  Het coronavirus breidt zich dagelijks verder uit, ook in België. Gezien de huidige situatie en de evoluties in de ons omringende landen zien we ons genoodzaakt om onze organisatie aan te passen om aan het advies “Bij twijfel thuis blijven” en de oproep tot “sociale onthouding” gehoor te geven. 

  MEIKO Belgium gaat zich voorbereiden om u een permanentie te kunnen garanderen. Onze prioriteit gaat hierbij naar de zorgsector om te waarborgen dat machines in deze hectische tijd zo min mogelijk uitval hebben. 

  Hebt u bijvoorbeeld tijdelijk capaciteitsproblemen? Laat het ons weten en wij proberen te helpen door tijdelijk machines beschikbaar te stellen. 

  Denk er ook aan dat de toestellen pas goed functioneren indien zij uitgerust zijn met de correcte chemie. Laat ons bericht indien deze moet aangevuld worden. 

  Onze servicedienst blijft zoveel als mogelijk operationeel. Wij vragen vriendelijk doch dwingend om bij het melden van storingen goed aan te geven waar onze monteur zich moet melden en welke protocollen er gelden op locatie en welke voorzorgmaatregelen beschikbaar zijn.

  Wij zullen onze uiterste best doen u bij te staan. Namens alle medewerkers van MEIKO Belgium wensen wij u veel sterkte in deze uitdagende tijden.

  Hebt u vragen, neem dan contact op met info@meiko-bps.be of +32 78 150279.

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie