0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Snel en ongelofelijk droog – Premium afwassen met de M-iClean U

  , categorie Vaatwastechniek
  1 van  / 1

  Met de nieuwste voorlader vaatwasmachines luidt Meiko een nieuw tijdperk in in vaatwassen in. De nieuwe M-iClean U zet nieuwe maatstaven voor snelheid, dampreductie en droogresultaten. De naam is gebleven. Maar verder is heel veel nieuw.

  "Wij hebben de beproefde technologieën op de testbank gelegd en verder geoptimaliseerd", aldus dr. ing. Thomas Peukert, hoofd techniek bij Meiko. Bij de verderontwikkeling hebben de ingenieurs zich vooral op drie features geconcentreerd: de energieterugwinning (nieuw hierbij is ComfortAir), de installatie voor omgekeerde osmose (de GiO-MODULE) en het display met de optie Private Label. Het resultaat: "De nieuwe M-iClean U heeft unieke voordelen die gunstig zijn voor alle klantgroepen", zegt Bart Jasperse, Algemeen Directeur van Meiko Nederland BV.

  Sneller wassen, drogen, uitruimen, besparen
  dankzij de nieuwe energieterugwinning ComfortAir

  De belangrijkste vernieuwing betreft de geïntegreerde energieterugwinning. Een groot roestvrijstalen oppervlak in combinatie met het toegevoerde koude leidingwater zorgt ervoor dat de wanden van de machine optimaal afkoelen. Het condensatie-effect dat hierdoor ontstaat heeft vele voordelen:

  1. 30 seconden sneller: per wascyclus wordt met de nieuwe energieterugwinning kostbare tijd bespaard.

  2. Tot 80 procent dampreductie. Bij het openen van de machine ontsnapt geen zichtbare damp meer uit de machine, zodat er geen extra vochtigheid en warmte in de ruimte belandt. Dat verbetert de hygiënische veiligheid waar ook het personeel profijt van heeft. Bij het openen beslaan de brillenglazen niet meer en het ruimteklimaat blijft aangenaam. Kortom, er ontstaan betere arbeidsomstandigheden waardoor het prestatievermogen en de tevredenheid van de medewerkers toeneemt. Niet in de laatste plaats wordt bovendien vochtschade aan de meubels voorkomen.

  3. ComfortAir zorgt voor een beter droogresultaat door de reductie van restvocht – tot 98 procent bij borden en tot 75 procent bij glazen. Daardoor is in combinatie met de GiO-MODULE het poleren door het personeel niet meer nodig. Het gevaar dat glazen breken wordt geminimaliseerd en het vaatwerk kan weer sneller worden gebruikt door de gasten. En dat hygiënisch schoon, in onberispelijke staat.

  4. ComfortAir bespaart waardevolle energie omdat de hete wasem niet uit de machine ontsnapt, maar weer als warmteleverancier naar het watercircuit wordt gevoerd. Het resultaat: tot 21 procent* lagere exploitatiekosten.

  Sneller geïnstalleerd, enorme plaatsbesparing

  Alle componenten voor het afvoersysteem en de GiO-MODULE zijn nu samen met de door uzelf vervangbare fijnfilter geïntegreerd in de vaatwasmachine – bij volledige normconformiteit. Dat is uniek in de branche. Hierdoor is minder ruimte nodig en worden ombouwmaatregelen overbodig. Dat bespaart installatie- en onderhoudskosten.

  Sneller in beeld met Meiko Private Label

  Met deze optie van de M-iClean U kan de weergave in het glazen display snel en eenvoudig worden gepersonaliseerd. Met individuele logo's op het startscherm of met de drie afbeeldingen naar keuze voor de schermbeveiliging. De contactgegevens van de servicepartner kunnen ook worden geïntegreerd en zijn daardoor direct beschikbaar.

  Maar niet alles is nieuw: de features die hun deugdelijkheid al hebben bewezen bij het vorige model, mogen ook bij de nieuwe M-iClean U niet ontbreken. Zoals het M-iClean signaalconcept met de verlichte LED-handgreep die op grote afstand goed zichtbaar met wisselende kleuren de status van de vaatwasmachine toont. Dit kleurconcept wordt aan de binnenkant voortgezet. Functie-elementen die blauw zijn, kunnen door het bedienend personeel eenvoudig zelf worden gecontroleerd of gereinigd. Bij Meiko weet men: tegenwoordig hebben de klanten wisselende teams. Om die reden is intuïtieve, eenvoudige bediening een economische noodzaak.

  *Alle gegevens worden weergegeven als maximale waarden en hebben betrekking op besparingen bij gebruik van het ComfortAir systeem voor energieterugwinning.

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie