0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Nog sneller op de hoogte: MEIKO-website nog gebruikersvriendelijker vormgegeven

  , categorie Bedrijf
  1 van  / 1

  Nog sneller op de hoogte: MEIKO-website nog gebruikersvriendelijker vormgegeven

  Sneller vinden wat u zoekt: daarvoor wil Meiko Maschinenbau uit het Duitse Offenburg nu op internet zorgen. De opnieuw vormgegeven website brengt de gebruiker nu na een korte zoektocht op zijn bestemming. Hiermee zet de fabrikant van professionele spoel-, reinigings- en desinfectietechnologie zijn voortdurende onlineactiviteiten verder voort. Op www.meiko.de, www.meiko.info en nog 18 landendomeinen vinden eindgebruikers, dealers en adviseurs niet alleen alle informatie over het bedrijf en de producten, maar ook achtergrondinformatie en kennis over de belangrijkste onderwerpen van de onderneming.

  "Usability of gebruiksvriendelijkheid, helder gestructureerde en intuïtief vindbare informatie waren de belangrijkste punten bij het opnieuw vormgeven van de website," vat Sibylle Hamann, Hoofd Marketing en communicatie van Meiko samen. Met meer dan 100 casestudies moet de site een voor de gebruikers zo neutraal mogelijk beeld van het prestatievermogen van de onderneming en haar producten garanderen: "We zijn van mening dat het voor onze klanten nuttiger is de mening van hun branchegenoten over ons en onze producten te lezen, dan dat we onszelf op de borst kloppen," aldus Hamann.

  Dankzij de strakke architectuur van de nieuwe site vinden bezoekers de door hun gewenste informatie in minder muiskliks. Betere overzichtelijkheid, snelle branchetoegang en een verbeterde Call-to-Action-aanbieding zorgen voor de gewenste kortere navigatie. De productsegmenten van Meiko worden interactief gepresenteerd. Met name de technische details worden, ondersteund met video's, verklaard op een manier die snel en gemakkelijk te begrijpen is, en een productfinder maakt het voor de klant gemakkelijker snel de juiste informatie te vinden. "Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat onze bezoekers bij elke klik op de site met service worden begeleid. Hiermee willen we laten zien dat onze technische ondersteuning altijd bij de hand is en gemakkelijk kan worden ingeschakeld," voegt Sibylle Hamann toe.

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie