0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution
Icon Hotel Industrie

De M-iQ bandtransportvaatwasmachine de beste apparatuur in “The Den”

De keukenchef van het Indiase luxehotel is vol lof over de prestaties van de MEIKO vaatwasmachine

The DEN Page Hero

In de Zuid-Indiase stad Bangalore met acht miljoen inwoners is in een van de grootste metropolen van het sub-continent met „The Den“ een hotel ontstaan vol stedelijke elegantie, exclusiviteit en een atmosfeer van welbevinden, die zijn gelijke niet kent. In de keuken hecht keukenchef Kapil Dubey de grootste waarde aan versheid en finesse – en ook aan hygiëne. Terwijl Kapil Dubey zijn rijk tot in het kleinste detail perfectioneert, vertrouwt hij in de spoelkeuken en ook in de bars van het hotel uitsluitend op de technologie van MEIKO: „Bij de opening van ons hotel hebben we ons uitsluitend op MEIKO gericht en heel veel apparatuur geïnstalleerd. De M-iQ bandtransportvaatwasmachine behoort bij ons tot de beste apparaten die we hebben. De machine heeft een overtuigende performance en spaart veel energie“.

 

DEN Hotel - spoeltechnologie in Bangalore
Afwassen

Tot de doorslaggevende argumenten bij de keuze van MEIKO hoorde voor Kapil Dubey ook de grote efficiëntie van de MEIKO machines en hun betrouwbaarheid: „MEIKO India overtuigt ons bovendien, als dit nodig zou zijn, met een uitstekende service-kwaliteit. Dankzij het compleet uitgeruste magazijn met reserveonderdelen van MEIKO in Bangalore kunnen we er zeker van zijn dat onmiddellijk kan worden gereageerd als dit nodig zou zijn. Wij hebben ervaren dat de servicemonteurs van MEIKO binnen twee uur ter plaatse zijn. Daarom is deze onderneming voor ons de eerste keuze!“

Voor de gasten uit alle landen van de wereld die in „The Den“ verwend worden met liefdevol bereide spijzen, is MEIKO de beste garantie dat behalve het heerlijke eten ook de werkomstandigheden en de uitrusting in de keuken hygiënisch smetteloos zijn: „MEIKO biedt ons de beste apparatuur die we hebben“, zegt Kapil Dubey.