0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution
Icon Hotel Industrie

Hotel Napoleon in Parijs

Een fluwelen decor voor onze revolutionaire machine M-iClean H

Het Marktmenu wordt wekelijks aangepast zodat locavore gerechten met seizoensproducten aangeboden kunnen worden. Met een capaciteit van 120 personen voor het ontbijt, 60 personen voor de lunch en 60 voor het diner beschikt het restaurant over een glazenspoelmachine bij de bar, een vaatwasmachine voor de afwas, een vaatwerkspoelmachine en twee vaatwerkspoelmachines met kap. Een van de machines met kap moest echter worden vervangen worden vanwege de verouderde staat, de gebrekkige prestaties en de problemen bij het verkrijgen van wisselstukken voor het onderhoud. Dit is de reden waarom Hotel Napoleon, op aanraden van zijn installateur ISCO, heeft besloten om beroep te doen op de expertise van MEIKO.

 

 

Op het vlak van ergonomie bevestigt Olivier Legentil dat "het team vooral de intuïtieve bediening van het aanraakscherm bijzonder waardeert".

Het gebruiksgemak is een belangrijke troef voor zijn team aangezien sommigen van hen de Franse taal niet machtig zijn. Het aanraakscherm bevindt zich op ooghoogte en is speciaal ontworpen voor een eenvoudige bediening. Als de wascyclus eenmaal is geprogrammeerd, hoeft het personeel het scherm niet meer aan te raken. Vervolgens neemt het volledig automatische systeem van de kap het werk over en stroomlijnt het de wascyclus. Hierbij komen nog de kortere en krachtige wascycli. "Met de oude machine met kap moesten we soms twee wascycli na elkaar uitvoeren terwijl één wascyclus nu volstaat voor blinkend vaatwerk." Olivier Legentil en zijn team waarderen ook het esthetische design van de machine en van het aanraakscherm. De ledverlichting is een belangrijk hulpmiddel. De afwasser hoeft slechts een blik op de machine te werpen om de status af te lezen via de kleurencode Blauw en Groen. Zo kan de afwasser rustig verder werken aan zijn of haar andere werkzaamheden, zoals groente voorbereiden.

Bij de ontdekking van het automatisch systeem voor de detectie van manden twijfelde de heer Legentil aan de machine, maar in de praktijk blijkt deze weldegelijk zeer robuust en betrouwbaar te zijn. MEIKO belooft overigens een betrouwbare werking en een duurzame investering met 60 maanden garantie op alle elektrische onderdelen en de mechanische onderdelen van het automatische openingssysteem. Een stevige machine is immers essentieel in de sector van de gastronomie om het intensieve werkritme vol te houden. De machine wordt namelijk iedere dag van het jaar tussen 6.30 en 23 uur gebruikt met pieken tussen 8.30 en 11 uur, 12.45 en 15 uur en 18 en 21 uur, dus ongeveer 120 manden vaatwerk per dag. 's Morgens maken de afwassers de groente schoon terwijl ze de machine opstarten. Dankzij de eenvoud en de ergonomie van de machine kunnen ze efficiënter werken en deze bespaarde tijd nuttiger besteden. M-iClean H kan gemakkelijker en veel comfortabeler worden geladen/geleegd en kent een ergonomisch gebruiksconcept. Dit maakt het mogelijk om de rug en spieren van het personeel te ontzien waarbij er tevens tijd wordt bespaard.

Vlinderspoelparadijs
ErgonomieComfort-pakket

Door de automatische korfherkenning is zelfs het aantikken niet meer nodig. Schuif de korf er aan de zijkant in en de machine doet de rest. De geavanceerde droogtafel zorgt voor perfectie tot het einde: geen drogen, geen poleren.