0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Hotel Ritter

Upster doorschuifmachine – De ideale oplossing, als het snel moet gaan

Viersterrenhotel en sterrenrestaurant "Wilder Ritter', de authentieke Ritterkeller, de Ritter Stube en het restaurant "Wintergarten" trekken steeds meer gasten aan. Na een verbouwing eind 2013 beschikt het hotel nu over 87 kamers.

Geen wonder dat men ook in de afwaskeuken van het restaurant tegen de grenzen aanloopt: "Wij hebben 's avonds nu maximaal 1000 borden, die we met de nieuwe UPster van MEIKO spelenderwijs verwerken", is hotelier Dominic Müller tevreden. In het Ritter was men op zoek naar een krachtiger machine, die echter niet meer ruimte mocht innemen dan het voorgaande model. Dus kwam de testversie van de in 2015 nieuw ontwikkelde UPster precies op het juiste moment: "We hebben met de UPster de compacte klasse voor doorschuifmachines volledig nieuw gedefinieerd", is Michael Mayer overtuigd.

De verkoopleider voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk bij MEIKO stelde vast, dat de wensen in het "Ritter" perfect aansloten op de nieuwe machineserie. "De UPster is de ideale oplossing, als er snel een alternatieve oplossing gevonden moet worden, want dankzij de modulaire opbouw van de machine zijn de levertijden kort. Dankzij de compacte afmetingen van de machine kan deze in de kleinste afwaskeuken worden geplaatst en de capaciteit van de machine doet niets onder voor onze grote machines zoals de M-iQ", aldus Mayer.

Zo werd de UPster toegevoegd aan het team van André Tienelt, die de spoelresultaten van de nieuwe machine prijst: "Voor mij is een bord als een doek, waarop wij onze kunst presenteren", beschrijft hij het belang van een 100 procent correct spoelresultaat en:

"Wij kunnen het ons gewoon niet veroorloven om vaatwerk te hebben, dat niet schoon is!"

Maar niet alleen de betrouwbaarheid valt goed in de smaak bij de sterrenkok, "We hebben beduidend minder personeel nodig, omdat we niet meer hoeven na te drogen en te poetsen", aldus Tienelt.

Meer dan 350 jaar aan gasten en hun verhalen huist er in het Durbacher Hotel Ritter. Een van de eerste hotels in de plaats in de Ortenau-streek kent echter ook vele succesverhalen. Het jongste: Zoals het een "Wilde ridder" betaamt, heeft men in het gelijknamige restaurant ondanks een wisseling van chefkok de Michelinster verdedigd. Natuurlijk behoort het hotel ook in de drie categorieën tophotels, top luxehotels en top romantiekhotels tot de beste 25 van heel Duitsland. En dan zijn er nog twee koksmutsen (Gault Millau), een "Best of Award of Excellence" van de Wine Spectator en tweemaal "F" in de Feinschmecker.