0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

Lancaster London

Alle vaatwerkzaamheden in het hotel worden nu uitgevoerd door MEIKO

Sprankelende bril met M-iQ

In het prestigieuze 4-sterren hotel bevindt zich het bekende Island Grill, deze is geopend vanaf het ontbijt tot 11uur 's avonds, waar de ramen van de vloer tot het plafond uitzicht bieden op Hyde Park. De aangrenzende Lounge Bar is geroemd om zijn afternoontea-service waarbij lolly's van witte chocolade, pistache-bitterkoekjes, vruchtentaartjes met seizoensfruit en karamel-hazelnoothapjes worden geserveerd.

Het Lancaster London hotel is recentelijk genoemd in de online reisgids van The Daily Mail in een reportage over de beste locaties voor afternoontea in het het Verenigd Koninkrijk.

Het Lancaster London heeft nu volledig afstand genomen van zijn voormalige leverancier van tafelmodel vaatwasapparatuur en er zijn nu drie FV 40.2 G GiO-machines geïnstalleerd.
Twee van deze machines zijn in gebruik in de Lounge Bar. De derde machine staat recht tegenover de warme dranken in de drukke Island Grill, waar deze een gemengde selectie van servies, bestek en glaswerk verwerkt.

De drie machines maken gebruik van GiO waterbehandelingen met omgekeerde osmose van MEIKO, wat glanzend schone glazen zonder vlekken oplevert en waarbij geen waterontharder wordt vereist.

Er zijn grote voordelen van het gebruiken van de technisch geavanceerde vaatwasmachines voor klanten zoals het Lancaster London. MEIKO VK is de enige leverancier van vaatwasmachines die de garantie geeft dat u vijf jaar lang geen rekeningen krijgt.

Deze garantie biedt klanten de mogelijkheid om gebruikskosten vast te leggen zonder risico op onverwachte kosten of reparatiekosten buiten het budget. Clare Wright FCIPS, Directeur aanbevelingen, Lancaster London, zegt: "We zijn zeer tevreden met de ondersteuning van MEIKO na de verkoop en voor ons was het logisch om het aanbod van de uitgebreide garantie aan te nemen."

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

"In 2010 en 2011 hebben wij onze grote machines vervangen met MEIKO-apparatuur en we zijn zeer tevreden met de resultaten. De vaatwerkzaamheden in het hotel worden nu allemaal uitgevoerd door MEIKO. Het personeel vindt de machines makkelijk in gebruik en, nog belangrijker, ze zijn tevreden over de resultaten."

De twee meest gebruikte keukens bevinden zich op verschillende verdiepingen en serveren gezamenlijk tot wel 2.000 maaltijden. De upgrade en de renovatie achter de schermen was gericht op energiebesparing en een belangrijk onderdeel was een nieuwe M-iQ -vaatwerkspoelmachine, uitgerust met omgekeerde osmose, voor gebruik als glazenspoelmachine in de Westbourne-keuken.

Boven in de Nine King's keuken worden het servies en bestek verwerkt in een tweede, brede M-iQ bandtransport-vaatwerkspoelmachine en een derde M-iQ -machine van standaard breedte.

In 2011 zei de toenmalig directeur van de werkzaamheden achter de schermen Oliver Darwin:

"De kwaliteit van het spoelwerk is perfect - we hebben niemand meer nodig voor het poleren. Met de oude MEIKO-machines hadden we drie mensen nodig voor het poleren; nu moet het serviesgoed alleen maar gecontroleerd worden."

"MEIKO heeft de statistieken voor waterefficiëntie en wasmiddelgebruik verstrekt, wat ik zeer waardeer omdat ik deze informatie nodig had voor onze interne milieucontroles en dit bleek van onschatbare waarde voor onze duurzaamheidsfilosofie."

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.