0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

RACV Noosa Resort

In het RACV Resort glanzen de glazen dankzij M-iQ op magische wijze

"Ik wil u bedanken dat u ons de MEIKO korftransportmachine hebt geadviseerd."

Het RACV Noosa Resort blinkt niet alleen uit met de beste scores bij TripAdvisor en Booking.com. Ook door lastminute.com.au wordt de beoordeling "Buitengewoon" gegeven en een 100% aanbeveling voor deze parel aan de Australische "Sunshine Coast".

Gedurende zes maanden gebruikte Food & Beverage-manager van het RACV Noosa Resort Danny Cannon de nieuwe vaatwasmachine. Hij schreef toen aan Ian Hopper FCSI, de adviseur, die hem de machine had aanbevolen:

"Ik ben me ervan bewust dat men snel kritiek heeft en dat men spaarzaam is met complimenten. Ik wil u bedanken dat u ons de MEIKO korftransportmachine hebt geadviseerd. Het is precies, zoals u al had gezegd: Sinds december heb ik nog geen enkel glas dat uit de machine kwam moeten poleren!"

"Hierbij werd ons duidelijk, hoe superieur de producten van MEIKO zijn en de zeer goede naam die ze hebben in deze branche."

Hoppers Unternehmen, KHI International, is gespecialiseerd in het geven van advies over eten, drinken, was- en afvalverwijderingsinstallaties. KHI is gevestigd in Brisbane, Australië en werkt globaal aan projecten door heel Australië, in China en in het Nabije Oosten.

Hopper adviseerde een met GiO-omgekeerde osmose uitgeruste
M-iQ-korftransportmachine van MEIKO. Dit unieke, door MEIKO zelf ontwikkelde waterbehandelingssysteem laat glazen en bestek na de laatste spoeling er op magische wijze glanzend uitzien.

Danny Cannon: "Wij hebben grondig onderzoek gedaan naar veel andere merken en ook de vestigingen bezocht in Melbourne, om de machines werkend te zien. Hierbij werd ons duidelijk, hoe superieur de producten van MEIKO zijn en de zeer goede naam die ze hebben in deze branche. Wij zijn regionaal geworteld, werken 365 dagen per jaar en zijn aangewezen op een betrouwbaar product.

Verbeteringen in de ventilatie betekenen dat "de M-iQ (…) veel koeler blijft, minder geluid veroorzaakt en dat de dagelijkse werkvoorbereiding echt eenvoudig is." Glas hoeft niet meer te worden gepoleerd. Hierdoor heeft het personeel minder vaak snijwonden en is het positief voor de arbeidsgezondheid en veiligheid, wat weer resulteert in besparingen."

 Omgekeerde osmose systeem
Omgekeerde osmose - Professionele vaatwastechnologie

Net als bij het volledige demineralisatieproces, produceert een osmose-module vrijwel puur water. Onder druk wordt het water door een membraan gestuurd, waarbij bijna alle ongewenste substanties achterblijven.

 Waterbehandeling proces
Waterbehandelingsmethodes - Voordelen, Vergelijking, Technologieën

Water gaat bij het reinigen niet altijd dezelfde weg. Sommige van de mineralen kunnen het resultaat belemmeren door de bekende lelijke en onsmakelijk ogende sporen op glazen en bestek achter te laten.