0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

CC

De controlemodule voor het schrijven van logboeken en dataverzending

Watergolf

Door gebruik te maken van Bluetooth, communiceert de CC met het controlesysteem van de machine om alle relevante data met betrekking tot het systeem en de hygiëne binnen enkele seconden op te slaan. Het DIN 10510-gecertificeerde software pakket vraagt de data en logs draadloos van de machine op. Waar u ook een analyse of diagnostisch proces wilt uitvoeren, u heeft de zekerheid dat alle data beschikbaar zijn. Met CC kunt u de betreffende log uit het geheugen lezen en automatisch naar een PC versturen, logs op een PC archiveren en data per e-mail uitwisselen.

CC heeft een updatefunctie die eenvoudige toegang verschaft tot software upgrades en -updates.