0
Winkelwagentje
Contact
The clean solution

CC-Insight

De slimme controlemodule voor data-overdracht naar de computer en visualisatie von de data

Watergolf

De CC-Insight voorziet in een intelligente softwareoplossing die relevante data, functies en bedieningsprocedures laat opslaan in het geheugen van het apparaat zelf, inclusief de bedieningslogs die zijn vereist voor standaarden zoals DIN SPEC 10535. Vervolgens kunnen deze data worden overgezet naar een PC en getoond worden als functiespecifieke grafieken en geanimeerde weergave van machineprocessen.

De software maakt het voor gebruikers ook mogelijk om na te gaan welke programmastap de machine net uitvoert. CC-Insight maakt het voor gebruikers mogelijk om besturingslogs te updaten door handmatig data toe te voegen over reinigingsprocedures, waterwisselingen, reparaties en vervanging van wasmiddel- of glans spoelmiddel containers.

Het maakt het voor gebruikers ook mogelijk om hun machines aan een netwerk te koppelen, om meerdere onderdelen met elkaar te verbinden en machines in verbinding te zetten met een controlecentrum of keuken- of faciliteitsmanagementsysteem.

CC-Insight heeft een updatefunctie die comfortabele toegang biedt tot software upgrades en -updates.

CC Insight - besturingsuitbreiding
De slimme controlemodule voor data-overdracht

De slimme controlemodule voor data-overdracht naar de computer en visualisatie von de data