0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Even voorstellen: Mark, onze borrelliefhebber uit Lelystad

  1 van  / 1

  Wie is Mark?
  Ik ben geboren en getogen in Lelystad. Ik ben al 14 jaar samen met mijn vriendin Wendy en samen zijn wij sinds 2015 de trotse ouders van onze zoon James. Ik heb een passie voor lekker eten en drinken, en vind het leuk om mensen te vermaken. Ik ben gek op borrels (biertje, wijntje, lekkere hapjes).

  Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  Ik sport graag, met name tennis. Daarnaast kijk ik veel sport zoals voetbal, tennis en Formule 1. Ik vind het erg leuk om gezellige borrels en leuke feestjes te organiseren en ga zelf ook regelmatig uit eten, naar het theater of naar concerten/festivals.

  Waar kunnen wij je ’s nachts voor wakker maken?
  Je kunt mij ’s nachts wakker maken met het bericht dat ik nog heel lang kan slapen! Daarnaast voor een Formule 1 race, een iconische bokswedstrijd of een heel goede fles rode wijn.

  Waarom ben je bij MEIKO gaan werken?
  Doordat ik 15 jaar in de horeca heb gewerkt, veelal als kok, heb ik affiniteit gekregen met alles op het gebied van (spoel)keukens. De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de sales en nu was het tijd om met voldoende bagage de grootkeukenindustrie in te duiken. Aangezien ik kwaliteit altijd erg belangrijk vind, was MEIKO een logische keuze.

  Wat doe je bij MEIKO en wat vind je het leukste aan je werk?
  Ik ben bij MEIKO aan de slag gegaan als Accountmanager Noord-West Nederland met de focus op horeca. Het leuke aan deze functie vind ik dat ik mijn ervaringen in de horeca en de sales kan combineren om zo ondernemers te helpen met hun keuze voor een kwalitatieve, duurzame en gebruiksvriendelijke spoelkeuken/vaatwasmachine.

  Waar ben je het meest trots op?
  Uiteraard op mijn zoon James, helemaal omdat het een kopie lijkt te zijn van mijzelf.

  Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  Italië is mijn favoriete vakantiebestemming, vanwege het weer, de mooie oude dorpjes. En uiteraard trekt de gastronomie mij enorm. Spanje is een goede tweede om dezelfde redenen.

  Wie doet bij jou thuis de afwas?
  De keuken is mijn territorium en daar hoort ook de afwas bij. Dus meestal doe ik zelf de afwas, met de hulp van natuurlijk een Duitse vaatwasmachine.

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie