0
Winkelwagentje
Contact
  The clean solution

  Ontmoet MEIKO live: op of vanaf de Host

  , categorie Bedrijf
  1 van  / 1

  De Host maakt van Milaan wederom de place to be voor de hele horecawereld. Van 22 t/m 26 oktober kunnen we elkaar daar eindelijk weer persoonlijk ontmoeten. Op deze internationale beurs worden de allernieuwste trends getoond. De focus ligt dit jaar op voedingsmiddelen, milieuveiligheid, duurzaamheid en innovatie. En dat past uitstekend bij de oplossingen die MEIKO zal presenteren. 

  Net op tijd voor de Host: bekroond met de Smart Label Award

  Vlak voordat de internationale vakbeurs Host de wereld van gastvrijheid in Milaan verwelkomt, ontving MEIKO de Smart Label Award. In samenwerking met POLI.design eert de toonaangevende vakbeurs producten en diensten vanwege hun functionaliteit en innovatiekracht. De ervaren jury, bestaande uit professoren van Politecnico di Milano, de technische universiteit van Milaan, en experts uit de industrie, was overtuigd door de alomvattende benadering van het nieuwe flessenwassysteem van MEIKO. In een paar simpele stappen wordt de voorlader M-iClean U een snel, duurzaam en hygiënisch systeem voor het gelijktijdig reinigen van 16 flessen. MEIKO zal het nieuwe flessenwassysteem als onderdeel van een uitgebreid concept presenteren aan het internationale publiek.

  Wat de bezoekers kunnen verwachten

  Op haar stand A29 B30 in hal 7P toont de Duitse specialist in professionele vaatwas- en voedselafvalverwerkingssystemen een complete cyclus. Tijdens live cooking wordt eten geserveerd in herbruikbare schalen, vervolgens de etensresten en het keukenafval duurzaam verwerkt en aan het eind wordt het vaatwerk afgewassen. Planningsexperts zullen een efficiënte planning demonstreren die rekening houdt met het hoogste niveau van hygiëneveiligheid. Bijzondere aandacht zal worden gegeven aan de nieuwe bandtransportmachine uit de M-iQ serie, die bekend staat als bijzonder innovatief en efficiënt. En tenslotte de MEIKO Clean Solution Circle, die aantoont dat het om meer draait dan "alleen wassen". 

  Voor degenen die de Host niet persoonlijk kunnen bezoeken, zal MEIKO op de openingsdag 40 minuten live streamen, rechtstreeks vanaf de stand. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://www.meiko.info/en/host-2021

  Succes is niet voor eenmalig gebruik. Kies voor herbruikbaar.

  De horeca, de catering- en de evenementenbranche staan voor grote veranderingen. De pandemie en het verbod op wegwerpartikelen brengen veel uitdagingen met zich mee. MEIKO toont op de Host haar oplossingen voor meer duurzaamheid – met concepten voor het reinigen van herbruikbaar servies, met een spectrum aan machines voor elke behoefte. Te beginnen met de M-iClean U voorlader, die zowel herbruikbare bekers als flessen kan wassen. Door de onderste wasarm te vervangen door de meegeleverde adapter verandert een M-iClean U glazenspoel- of vaatwasmachine in een machine die speciaal is ontworpen voor het reinigen van herbruikbare flessen. 16 glazen flessen of karaffen in elke standaard maat of vorm kunnen in een handomdraai worden gewassen met de M-iClean U. Flessen met een maximale uitwendige diameter van 114 mm en zelfs laboratoriumflessen zijn geen probleem. Voor grotere hoeveelheden bekers of herbruikbaar keukengerei zijn de M-iClean H doorschuifmachines met automatische kap of de M-iQ Cup, die tot wel 10.000 bekers per uur wast, geschikt.

  MEIKO Experience Zone: uw portaal naar de wereld van hygiëne

  MEIKO heeft een nieuwe digitale wereld gecreëerd: voor iedereen die uitgebreide informatie wil - vanuit het comfort van hun kantoor of thuis. In de gloednieuwe Experience Zone kunnen bezoekers zich verheugen op lezingen, presentaties, video's, conferenties en een schat aan onderwerpen uit de wereld van hygiëne. Een multimedia-ervaring is gegarandeerd dankzij een verscheidenheid aan presentatieformaten. In het mediacentrum zijn colleges met een druk op de knop beschikbaar. In de conferentieruimte komen bezoekers meer te weten dankzij talrijke deskundige lezingen. www.meiko-experiencezone.com

  SAMEN EEN STAP VOORUIT

  Met duurzame oplossingen voor het wassen van herbruikbaar kunststof servies.

  Weg met wegwerp, het is tijd voor herbruikbaar: van bekers tot flessen, van bakjes tot schaaltjes.

  Meer informatie